Youtube Kanal Nasl Alr

Eer kanal amak isteyen kiinin herhangi bir Google hesab varsa bu hesap zerinden YouTube kanal aabiliyor. yleyse ie balayalm ve yeni bir YouTube Kanal oluturalm.

Bir Youtube Hesabinda Birden Fazla Kanal Nasil Acilir Youtube Kanal Tips

Arama motoruna google kayt ol veya hotmail kayt ol terimlerini yazarak kaydnz yapabilirsiniz.

Youtube kanal nasl alr. Youtube kanal aarken kiisel hesabnzdan farkl bir ad hatta iletme ad kullanabilirsiniz. Youtube kanalnz gelitirebileceiniz cretsiz Tubebuddy eklentisi. 4 admda Youtube kanal nasl alr.

letme adna Youtube kanal nasl alr sorusuna u ekilde cevap verilebilir. Bu sayede Youtubeda hesap am olacaksnz. Bu video da kanal nasl alr onu reneceiz.

Burada kullanclarn dikkat etmesi gereken bir husus vardr. Bir Google hesab ile youtube kanal amak yalnzca birka saniyenizi alacak bir ilemdir. Oturum almasnn ardndan kanal listesi yazan ksma tklanr.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features 2021. Google hesabnz yok ise nce bir yelik amanz gerekmektedir. Listeden Marka Hesabn seerek ynettiiniz Marka Hesab iin bir YouTube kanal.

Youtubea Google hesabnz ile giri yapyorsunuz. Youtube kanal sayfasna girin. Bilgisayar veya mobil site zerinden YouTubeda oturum an.

Eer daha nce hi Youtube kanal oluturmadysanz. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Bir bilgisayar ya da cep telefonu zerinden Youtube sitesine giri yaplr.

Bu derste Youtube kanal amak iin yaplmas gerekenleri adm adm anlatyorum. YouTube iletme kanal amak istiyorsanz baz admlar takip ederek hzl bir ekilde ilemlerinizi gerekletirebilirsiniz. Yeni bir kanal oluturma ve mevcut bir Marka Hesabn kullanma arasnda seim yapn.

Yeni bir marka kanal amak iin Yeni Kanal Olutura tklamalsnz. If playback doesnt begin shortly try restarting your device. Youtube Hesab Nasl Alr Youtube Kanal Nasl Alr Basit Youtube Hesab Oluturma Youtube Kanal Nasl Alr Youtube Nasl ye Olunur Youtube Hesap Ama Youtube Kanal Ama.

Youtube hesab nasl alr ile ilgili bir ok. Bir Google Hesab edinin. Youtube Kanal Nasl Alr.

ncelikle YouTube zerinden hesabnza giri yapn. Youtube da kanal amak kolay ama kanal idare etmek biraz zor. Kanal liste sayfasna tklayn.

Bir YouTube Kanal oluturmak iin Google hesabna ihtiyacnz olacak bu nedenle henz bir hesabnz yoksa bir Google hesab oluturun. letme kanal amak iin kanal oluturu tklayn. Kanal amak isteyenler Google Gmail hesaplarn kullanarak Youtubeda oturum aabilirler.

Burada sadece kiisel hesabnz grrsnz. Burada karnza kan sayfaya kanalnzn daha nceden belirlediiniz adn giriyorsunuz. Youtube a giri yaptktan sonra burada yazan balantya tklyorsunuz.

Bunu gerekletirmek iin tek yapmanz gereken ey Youtubea girerek oturum ama ksmnda Google hesabyla balan blmn semek olmaldr. Videos you watch may be added to the TVs watch history and influence TV recommendations. Eer zaten var olan bir marka kanalna sahipseniz onu grrsnz.

Youtube Kanal Nasl Alr. Bir kanal sahibi olabilmek iin kullanclarn ncelikli olarak kendilerine bir Google hesab amalar gerekiyor. Srekli video paylamanz ve kitlenizle bark halde olmanz gerekiyor.

ncelikle Youtubeda kanal amak iin bir google hesabnzn olmas gerekmektedir. Site aldktan sonra bilgiler ile oturum amak gerekir. Youtubeda nasl popler hale gelebileceinizi bir baka yazmzda ele alacaz lakin bugnk yazmzda Youtube Kanal Nasl Alr bundan detaylca bahsedeceiz.

Yeni kanal oluturu tklayarak kanal oluturun.

4 Adimda Youtube Kanali Nasil Acilir 2019 Youtube Youtube Kanal Adlar

Youtube Kanali Nasil Acilir Telefondan Youtube

Youtube Kanali Nasil Olusturulur 2019 Youtube Youtube Kanal Nasa

En Iyi 18 Youtube Egitim Kanali Youtube Egitim Kanallari Tavsiyesi Youtube Youtube Egitim Matematik

Google Panosundaki Pin

Youtube Hesap Acma Youtube Kanali Acmak Istiyorum Youtube Kanal Biliyor Muydunuz

Youtube Kanali Nasil Acilir Kanal Ayarlari Nasil Yapilir Youtube Filigran Ekleme Youtube Banner Ekleme Youtube Logo Ekleme Youtube Youtube Videolar Kanal

A Dan Z Ye Youtube Kanali Nasil Acilir Youtube Kanal Acma Youtube Adlar

Youtube Video Kucuk Resim Duzenleme Yukleme 2020 Youtube Videolar Tips

Youtube Kanali Nasil Olusturulur Bilgisayarda Youtube Kanal Bilgi

Youtube Kanalinda Sosyal Medyalari Aktiflestirme 2020 Youtube Sosyal Medya Kanal

Youtube Kanali Nasil Acilir Pratikhanem Youtube Kanal

Youtube Sifirdan Kanal Acma Adimlari 2020 Youtube Kanal Egitim

Https Instagramtakipcisatinal Com Youtube Kanali Nasil Acilir Youtube Kanal Videolar

Bir Youtube Hesabinda Birden Fazla Kanal Nasil Acilir Youtube Kanal Tips

Youtube Kanali Nasil Acilir Pratikhanem Youtube Kanal Nasa

Youtube Yukleyeceginiz Videonun Yayinlama Saat Ve Tarihini Belirleme Youtube Videolar Tarih

Youtube A Nasil Uye Olunur Kanal Acilir Youtube Youtube Kanal

Nasil Youtuber Olunur Youtube Rehber Kanal

Post a Comment for "Youtube Kanal Nasl Alr"